top of page

Dit vind ik belangrijk.

Vertrouwen. Als letselschade advocaat vind ik het belangrijk dat een slachtoffer zich gehoord en begrepen voelt. Letselschade grijpt in op alle aspecten van het leven en daarom is een open en vertrouwelijke relatie tussen mij en mijn cliënten van cruciaal belang. Ik sta klaar om alle vragen te beantwoorden, hoe klein of groot ze ook mogen lijken.


Een realistisch beeld. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten realistische verwachtingen hebben met betrekking tot hun zaak en de daarbij behorende schadevergoeding. Ik geloof sterk in open communicatie en het verstrekken van heldere informatie, zodat mijn cliënten goed geïnformeerd zijn over alle aspecten van hun letselschadezaak.  


Toewijding en resultaat. Als toegewijd letselschade advocaat zet ik mij voor 100% in voor mijn cliënten, met als voornaamste doel het behalen van het best haalbare resultaat. Ik ben vastbesloten om ervoor te zorgen dat mijn cliënten de hoogst mogelijke schadevergoeding ontvangen en hiermee krijgen waar zij recht op hebben. Of het nu gaat om het onderhandelen met verzekeringsmaatschappijen, het starten van juridische procedures of het vertegenwoordigen van mijn cliënten in de rechtszaal, het belang van mijn cliënt staat voorop.


Een letselschade zaak, betekent meer. Een letselschade zaak betekent meer dan alleen een schadevergoeding. Thuis en op het werk zijn de gebieden waar letselschade de meeste invloed heeft. Ik neem de nodige stappen om ervoor te zorgen dat de belangen van mijn cliënten worden behartigd op alle fronten. Denk hierbij aan woningaanpassingen en terugkeer naar werk. Samen werken we aan het herstel, niet alleen vanuit juridisch oogpunt, maar ook op een bredere schaal.

Deskundige partners. Hoewel ik mijn advocatenkantoor alleen run, werk ik niet alleen. Waar nodig, schakel ik deskundigen in. Zo werk ik samen met een vaste en onafhankelijke medisch adviseur om inzicht te krijgen in het letsel en de voortgang van het genezingsproces. Andere specialisten waarmee ik samenwerk zijn: een arbeidsdeskundige, een herstelcoach en een rekenkundige voor het berekenen van gecompliceerde schadeposten, zoals het verlies van inkomen over meerdere jaren en pensioenschade. Door onze krachten te bundelen, zorgen we samen voor een optimaal eindresultaat. 

bottom of page